Dolça creativitat

Dolça creativitat

Nº:
2
Editorial:
Parcir edicions selectes
EAN:
9788412330984
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-123309-8-4
Pàgines:
104
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
290
Alt:
230
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Gastroquaderns d'aprenent

Descompte:

-5%

Abans:

20,00 €

Després:

19,00 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Recull de les receptes de pastisseria elaborades pels alumnes de la 24ª promoció de pastisseria i forneria, de l'Escola d'Hoteleria Joviat  de Manresa. Propostes creatives d'un grup de joves pastissers que ara  posen a l'abast de tothom.

Matèria a Raquel Papers

  • Grandes chefs, pequeños cocineros -5%
    Titulo del libro
    Grandes chefs, pequeños cocineros
    Parellada,Ada
    Grijalbo
    Los mejores cocineros de España han preparado para nosotros recetas hechas a prueba de niños, que convertirá...
    No disponible

    19,90 €18,91 €

  • El sabor de la familia -5%
    Titulo del libro
    El sabor de la familia
    COLAGRECO, MAURO
    Planeta
    Comidas de domingo, cenas de celebración, asados con los primos... Para Mauro Colagreco, la comida siempre ha ...
    No disponible

    40,00 €38,00 €

  • MéSAME MUCHO -5%
    Titulo del libro
    MéSAME MUCHO
    SIMONET, MARTA
    Oberon
    En este libro encontrarás recetas, planes, decoración de mesa y kits de supervivencia para disfrutar a cualqu...
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • LA GRAN COCINA MACROBIÓTICA -5%
    Titulo del libro
    LA GRAN COCINA MACROBIÓTICA
    BENBASSAT, BERNARD
    Integral
    Somos lo que comemos. Por eso, la alimentación macrobiótica siempre busca el perfecto equilibrio entre n...
    No disponible

    20,00 €19,00 €

  • GUIA PEÑIN SPANIENS WEINFUHRER 2020 -5%
    Titulo del libro
    GUIA PEÑIN SPANIENS WEINFUHRER 2020
    GUIA PEÑIN
    Anaya
    No disponible

    30,00 €28,50 €

Parcir edicions selectes a Raquel Papers