Descompte:
-5%Abans:
Després:
17,10 €Aquest llibre, sens dubte, omple un auténtic buit dins la bibliografia culinária. Per primer cop, s'hi recullen i s'hi estudien els orígens, la formació (a l'época de Jacint Verdaguer i Antoni Gaudí) i la difusió dels plats més famosos de la cuina catalana, triats d'acord amb la seva popularitat i representativitat. De l'escalivada al trinxat, de l'arrós negre al suquet, de la fideuá a la paella, del fricandó al pa amb tomáquet, de la crema als bunyols, els plats més celebrats i deliciosos són explicats amb tota mena de detalls i, a la fi, en sabem l'origen exacte, les seves variants, la seva difusió i, fins i tot, la seva preséncia en altres cuines... Fins al punt que, llegint les documentades i memorables receptes, és impossible no posar-se a cuinar i no gaudir d'una de les cuines més remarcables de la Mediterránia, ara amb projecció universal. Ho testimonien les «receptes magistrals» incloses en aquest llibre, obra de les grans estrelles de la cuina Santi Santamaria i Ferran Adriá. Un treball fet amb rigor, passió i amenitat, que convida a llegir el llibre com si fos un assaig o una novel·la, peró que també ens empeny a saber per qué mengem el que mengem i a gaudir de la cuina.