ENCYCLOPEDIA OF FOOD CHEMISTRY

ENCYCLOPEDIA OF FOOD CHEMISTRY

Editorial:
Elsevier uk
EAN:
9780128140260
Any d'edició:
Matèria
CI?NCIES, TECNOLOGIA I MEDICINA
ISBN:
978-0-12-814026-0
idioma:
INGLES
Ample:
216
Alt:
276
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

1.450,80 €

Després:

1.378,26 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Matèria a Raquel Papers

  • Matemáticas básicas -5%
    Titulo del libro
    Matemáticas básicas
    Martínez Zamallosa, Vicente
    Eza ediciones
    No disponible

    22,40 €21,28 €

  • Soldadura -5%
    Titulo del libro
    Soldadura
    Hermógenes Gil
    Ceac ediciones
    Es propósito de este libro de soldadura exponer con el máximo rigor, claridad y sencillez los diferentes proc...
    No disponible

    36,58 €34,75 €

  • Breu història de Catalunya -5%
    Titulo del libro
    Breu història de Catalunya
    Jesús Mestre i Godes
    Edicions 62
    Breu história de Catalunya és un intent de l`autor d`aproximar la nostra história a tots els catalans: una l...
    No disponible

    9,70 €9,22 €

  • ANÁLISIS DE LOS PLANES TERRITORIALES SECTORIALES ESPAÑA -5%
    Titulo del libro
    ANÁLISIS DE LOS PLANES TERRITORIALES SECTORIALES ESPAÑA
    Sánchez-manjavacas, Enrique
    Universitat valencia
    Les circumstàncies actuals de la planificació territorial i urbanística a Espanya fan necessari el plantejam...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    15,00 €14,25 €

  • EL DACHSHUND (TECKEL)
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    EL DACHSHUND (TECKEL)
    LYN, EDITA VAN DER
    Editorial hispano europea
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    12,48 €11,86 €

Elsevier uk a Raquel Papers