El llibre de la ratafia (Segona edició)

El llibre de la ratafia (Segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788497913133
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9791-313-3
Páginas:
160
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Descuento:

-5%

Antes:

12,40 €

Despues:

11,78 €
IVA incluido

Aquest llibre ens ensenya els orígens, la história i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. Es, a més, un excel·lent manual per conéixer les herbes, les espécies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fábrega, el més prestigiós escriptor gastronómic del nostre país, ja havia demostrat el seu coneixement del tema als 8 volums de l'obra La cuina catalana i al Llibre de les herbes i les espécies.

Otros libros del autor en Raquel Papers

  • MÈTODE LA RATAFIA -5%
    Titulo del libro
    MÈTODE LA RATAFIA
    Fàbrega i Colom, Jaume
    Efados
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    26,50 €25,18 €

  • La cuina de 1714 -5%
    Titulo del libro
    La cuina de 1714
    Nº 16
    Fàbrega, Jaume
    Viena
    Qué es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714 Qué menjaven i bevien els grans senyors ...
    No disponible

    19,80 €18,81 €

  • 100 refranys sobre el menjar i el beure -5%
    Titulo del libro
    100 refranys sobre el menjar i el beure
    Nº 66
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,50 €15,68 €

  • Totes les sopes -5%
    Titulo del libro
    Totes les sopes
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan am...
    No disponible

    12,50 €11,88 €

  • La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja -5%
    Titulo del libro
    La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja
    Nº 39
    Fàbrega, Jaume
    Viena
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros,...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    23,00 €21,85 €

Materia en Raquel Papers

Cossetania edicions en Raquel Papers

  • Retrats castellers -5%
    Titulo del libro
    Retrats castellers
    Xavier Brotons, Jordi Jaria, Guillermo Soler i Joan Beumala
    Cossetania edicions
    Aquest llibre ofereix el retrat de quatre castellers, quatre persones per a les quals els castells han estat un...
    No disponible

    10,00 €9,50 €

  • L'escola al descobert -5%
    Titulo del libro
    L'escola al descobert
    Josep M. López Madrid
    Cossetania edicions
    Fruit del convenciment que només un coneixement de la realitat escolar  ens permetrá contribuir a la seva mil...
    No disponible

    17,50 €16,63 €

  • Arbres monumentals -5%
    Titulo del libro
    Arbres monumentals
    Lluís Madrenas i Bahí
    Cossetania edicions
    Aquesta és una guia dels arbres monumentals del Baix Empordá. Aquestes  terres són eminentment planes; com a...
    No disponible

    14,00 €13,30 €

  • Port endins -5%
    Titulo del libro
    Port endins
    Vicent Pellicer Ollés
    Cossetania edicions
    "Vicent té el do de vore el cor del bosc; natres mirem peró no hi veem, sentim peró no escoltem lo que mos d...
    No disponible

    11,50 €10,93 €

  • El rebost -5%
    Titulo del libro
    El rebost
    LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
    Cossetania edicions
    El rebost és el primer llibre en catalá dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Despr...
    No disponible

    14,90 €14,16 €